Constatámos que está a utilizar um navegador não compatível. O Web site do Tripadvisor poderá não ser devidamente apresentado.Compatibilidade com os seguintes navegadores:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Birthday Cake – Foto de Mon Amour, Tirana

Foto de : Birthday Cake

Birthday Cake
Pasticeri Mon Amour
Torte e Personalizuar per Ditëlindje
"Birthday Cake"
🔱Laboratori me i ri per “Pasticeri Mon Amour”🔱

Në këto standarte të larta, kushte teknike moderne dhe higjene absolute, meriton të prodhohet ëmbelsira juaj.

Faleminderit qe me zgjedhjen dhe dashurinë tuaj në kaq vite per produktet tona, na motivuat të synojme kaq lart për cilësine e tyre.
Pasticeri Mon Amour
Torte e Personalizuar per Ditëlindje
"Birthday Cake"
Torte Dasme
Birthday Cake

Outras avaliações recentes